Toni Bou aconsegueix la seva victòria número 100

Comparteix!


El popular pilot pierenc guanya el Gran Premi de Portugal i s’emporta així el triomf número 100 de la seva carrera professional

El passat cap de setmana, al Gran Premi de Portugal, el destacat pilot pierenc Toni Bou va aconseguir la victòria número 100 del seu palmarès. La setmana anterior, ja s’havia emportat en el Mundial de Trial, celebrat a Andorra, el triomf número 99 de la seva carrera professional. Avui, Toni Bou ja és centenari i és que el popular pilot de trial ha aconseguit al llarg de la seva carrera professional 100 victòries d’un total de 200 competicions. A més, aquest nou triomf fa que l’esportista superi el rècord absolut de victòries a l’aire lliure que tenia el britànic Dougie Lampkin.

El pilot pierenc ha destacat l’alegria i l’orgull que sent davant d’aquesta nova victòria i dels reptes aconseguits al llarg de la seva carrera, i ha afirmat no haver somniat mai en emportar-se 100 triomfs esportius. Amb aquesta nova victòria, l’esportista Toni Bou es referma com el millor pilot de trial de tots els temps.

Comparteix!