El diumenge 17 de juny s’encetà la temporada de piscina

Comparteix!

La Pobla de Claramunt va obrir la temporada d’enguany de la Piscina Municipal el diumenge 17 de juny. L’equipament, gestionat des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, estarà obert fins al diumenge 16 de setembre i l’horari serà de les 11 del matí fins a les 8 del vespre.

Enguany hi ha alguna novetat en la documentació que cal presentar per fer els abonaments. Caldrà portar una fotografia mida carnet de cada persona beneficiària del servei; el DNI de la persona sol·licitant i de cada persona membre de la família o el llibre de família, en cas d’abonament familiar, i el títol de família nombrosa o monoparental, en cas d’abonament familiar. A les oficines municipals es facilitarà el full de sol·licitud d’abonament. El pagament es podrà fer amb targeta bancària o per transferència.
Els abonaments de temporada poden ser individuals o familiars i els preus depenen de si s’està o no empadronat al municipi. Les famílies nombroses o monoparentals empadronades al poble tenen un preu més reduït. També es poden treure abonaments de 10 entrades.
Els nens i nenes fins a 5 anys poden entrar gratuïtament però caldrà que vagin acompanyats dels pares o d’una persona que hagi pagat l’import de l’entrada o tingui l’abonament individual o familiar, i en serà responsable a tots els efectes. Els preus es mantenen de les darreres temporades.
Els abonaments es poden fer a les oficines municipals, de dilluns a divendres, de les 9 del matí a les 2 del migdia. Per a més informació es pot trucar al telèfon 938 086 075.

Comparteix!